
کتاب فلسفه رسانه نوشتهی مایک سنبوث، در پی آن است که افقهای فلسفی - رسانهای این رشتهی نوبنیاد را بازبینی و واکاوی کند.
مؤلفههای اصلی سخن فلسفه و رسانه است. در گام نخست، برآنیم تا با بیانی فلسفی تعریفی روشن و پذیرفتنی از رسانه ارائه کنیم. گسترۀ این مفهوم پیوندی پیچیده و ناگسستنی را بین رسانههایی که با قوای احساسی و ادراکی سر و کار دارند (مثل زمان و مکان) و رسانههای ارتباطات نشانهای (نظیر تصویر، گفتار، نوشتار و صدا) با رسانههای پیشرفتۀ سخنپراکنی (مانند رسانههای مکتوب، رادیو، تلویزیون و اینترنت) رقم میزند. بازشناسی این مفهوم زمینهساز آشنایی ما با مباحث رایج دربارۀ وظایف و کارکردهای مرتبط با این رشتۀ نوین است.
در بخشی از کتاب فلسفه رسانه میخوانیم:
واژه فلسفه در تاریخ دانشگاهها برای سالهای متمادی به عنوان موضوعی مشخص دانشگاهی و واحدی درسی به شمار نمیرفت. در عوض، فلسفه به مجموعه وسیعی از حوزههای مختلف اطلاق میشد. فلسفه به این معنا ابتدا در دانشکدههای هنرهای قرون وسطی مورد استفاده قرار گرفت و، سپس، کاربرد آن در دانشکدههای فلسفی قرون هفدهم و هجدهم میلادی گسترش یافت. تنها از زمان دیلتای این موضوعات به شکل امروزی مطرح شدهاند و تا حدی در زمره علوم تجربی و تا حدی در زمره علوم انسانی قرار گرفتهاند. اگر تاریخ فلسفه در معنای وسیعش ادراک شود، مشتمل بر موضوع جدید فلسفه همراه با بخشها و شاخههای سنتی آن از رشتههای فلسفی - که امروزه رسمی و متعارف هستند - پدیدار میشود.
کلمات کلیدی: کتاب فلسفی، کتاب های فلسفی، دانلود رایگان کتاب های فلسفی، کتاب فلسفی رایگان، pdf کتاب فلسفی، رسانه، رسانه چیست، رسانه ها، رسانه های اجتماعی، دانلود رایگان کتاب فلسفه رسانه، دانلود pdf کتاب فلسفه رسانه،
کتاب سبز بزرگترین مرجع رایگان دانلود کتاب الکترونیکی با بیش از ۱۰،۰۰۰ کتاب، کتاب صوتی و رمان است. با کتاب سبز در تمامی موضوعات مانند داستان و رمان، مجله، موفقیت و روانشناسی، تاریخی، کامپیوتر، علمی، دانشگاهی، کتاب صوتی و...کتاب برای دانلود قرار داده شده است. دانلود کتابها با فرمت PDF یا MP3 است. تمامی کتابهای موجود با در نظر گرفتن حقوق مولفان برای دانلود رایگان انتشار یافتهاند. تمامی مولفان میتوانند کتابها و مقالات با ارزش خود را برای انتشار رایگان به کتاب سبز ارسال کنند.